Thursday, March 3, 2011

Løber Europa tør for Playstation 3?

Som I kan se på nedenstående statistik, så har vi kun haft en besøgende fra en Playstation 3. Det er for galt, og noget må gøres.

Jeg har derfor besluttet mig for at målrette dette blogindlæg efter Playstation 3-brugere eller måske nærmere potentielle brugere. Eller faktisk så er der fare for, at de potentielle brugere aldrig bliver brugere, som I kan læse i den nyhed, som jeg her bringer.

Det hele handler om Blue-ray. Eller altså teknologien bag Blue-Ray. Eller faktisk LG's teknik bag Blue-Ray. Den mener de, at Sony har stjålet i deres Playstation 3. Derfor har de lagt sag an mod Sony i Holland, hvor langt størstedelen af Europas Playstation 3'er bliver importeret gennem.

På grund af sagen har det hollandske retssystem besluttet, at tolderne ikke må lade nogle Playstation 3'er slipper igennem landets grænser.

Vinder LG sagen kan det betyde en gigant-bøde til Sony, men det er egentlig mindre interessant. Mere interessant er det, om Europa løber tør for Playstation 3?

Det spørgsmål har den britiske avis The Guardian stillet sig selv. Og svaret er mere eller mindre nej: http://www.guardian.co.uk/technology/blog/2011/mar/01/sony-playstation-lg-patent-fight

Med den glædelige meddelelse byder jeg hermed potentielle købere af Playstation 3 i Europa velkommen til siden.

No comments: