Friday, April 1, 2011

Lady Gaga gæsteoptræder for The Strokes

The Strokes åbner i aften turneen for deres nye album "Angles", der i følge flere anmeldelser skulle nærme sig noget af den kvalitet, der var på albummet "Is this it" fra 2001.

Bandet har gennem længere tid hemmeligholdt en særlig gæsteoptræden til koncerten i Madison Square Garden.

Det amerikanske musikmagasin Spin kunne fredag eftermiddag - amerikansk tid - afsløre hvem den særlige gæsteoptræden er.

Det bliver den excentriske popdronning Lady Gaga, og konfronteret med afsløringen indrømmede The Strokes-forsangeren, Julian Casablancas, at magasinet havde ret.

- Vi er begge fra New York, og vi støder jævnligt ind i hinanden i byen. Vi kommer mange af de samme steder, og en aften i slutningen af sidste år, hvor DJ'en havde spillet henholdsvis "Poker Face" og vores "Last Nite" kom vi til at snakke om, at det kunne være sjovt at spille sammen. Personligt synes jeg, at Lady Gaga giver et frisk indspark i en den amerikanske musikscene, og det viste sig, at hun var kæmpefan af vores musik, fortæller Julian Casablancas til magasinet.

3 comments:

Mathias Østerlund said...
This comment has been removed by the author.
Mathias Østerlund said...

Som flere af den Kreative Klases mange læsere måske har bemærket, så var ovenstående en aprilsnar.

I virkeligheden var det - og det var også helt uventet - Elvis Costello, der løb på scenen og gav en gæsteoptræden før The Strokes gik på.

For dem, der skulle have lyst har jeg skrevet en anmeldelse af koncerten her: http://gaffa.dk/anmeldelse/48246

Christian said...

Haha. Genialt. Hoppede i med begge ben:-)