Saturday, April 30, 2011

Obama ydmyger Donald Trump

For nogle timer siden optrådte Barack Obama til White House Correspondents Association Dinner - som er en slags årligt fest for politiske journalister i USA - og en række celebrities.

Avisen Washington Post havde inviteret Donald Trump, der måske stiller op som kandidat for Republikanerne til præsidentembedet i USA. Trump kunne fra sin stol sidde tåkrummende og se Obama gøre tykt grin med sin seneste kampagne, der endte med at præsidenten offentligjorde sin fødselsattest for at afkræfte, at han skulle være født uden for Amerika, som Trump stædigt har holdt fast i.

Efter Barack Obamas underholdende indslag kom komikeren Seth Meyers på scenen, med en mindst ligeså underholdende tale, hvor Trump også får en ekstra omgang, mens han stift sidder og kigger på.

På dette link kan du se hele det 40 minutter lange indlæg med Obama og Seth Meyers. Det kan anbefales, at se det hele, men er tiden knap, så begynd eventuelt med de første tre-fire minutter, hvor Obama blandt andet for første gang offentliggør sin "originale" fødselsvideo.

2 comments:

mkm said...

Fantastisk - den vil jeg glæde mig til at se. Som et supplement vil jeg smide et link (her: http://video.google.com/videoplay?docid=-869183917758574879#) til White House Correspondents Dinner 2006, hvor Stephen Colbert skabte ramaskrig med en meget provokatorisk "roasting" af G.W. Bush et al.

Mathias Østerlund said...

Hvorfor har Jan Gintberg aldrig holdt sådan en tale foran Anders Fogh.