Monday, March 16, 2009

Løvetæmmerne fra Esbjerg

Reportage fra superligaens slum:

En dejlig søndag i danskernes nationalpark i den danske nationalliga.

Lad mig kort opsummere konteksten:

I sidste uge skrev en, hvis selvbestaltet fodboldekspert, følgende dundrende citat:

"hvad med en stribe, der hedder obkanroligtdroppealledrømmeomguld.dk? Det er selvfølgelig en velkendt historie, men den har jo god underholdningsværdi..."

og underholdningsværdi kan man vist roligt sige, at de arrogante københavnersnuder leverer, når de weekenden efter løber på det grønne græs og lader sig udspille af en flok af bundreelle vestjyder med begge fødder på jorden.

I øvrigt kan jeg i dette korte telegram oplyse, at en flok frådende tigre med ganske stor overbærenhed bed struberne af de midtjyske ulve.

Som en lille krølle på blogindlægget vil jeg gerne give en øl til alle de af klasens medlemmer, som tør stille til kamp på parkens tribuner næste søndag, der byder på vaskeægte topopgør!?

Og et lille forsigt bud er, at vi i næste uge kan præsentere følgende stribe på kreativklase.blogspot.com: obkanroligtgenoplivealledrømmeomguld.dk.

Det er selvfølgelig en velkendt historie, men den har jo god underholdningsværdi...

1 comment:

Christian said...

Tillad mig at henvise til Morten Crone Sejersbøls blog på BT, hvor han under overskriften ”Farvel guld” bl.a. skriver, at kattene fra Fyn med salget af Fall er uden x-faktor, men er i det hele taget et udmærket hold. Bevares. De hænger da på i toppen, men må kigge langt efter de allerbedste (læs FCK)
Til de interesserede:
http://www.sporten.dk/blog/morten-crone-sejersbol/farvel-guld

Det er muligt, at der på den yderste, radikaliserede fløj i Odense Casuals stadig er en tro på guld, men efterhånden tror jeg, at hele fodbold-danmark har erkendt, at mesterskab er uforeneligt med Kim Brinks kræmmersjæl. Igen og igen sendes der klare signaler fra ledelsens side om, at mesterskab ikke er ambitionen (hvilket også er helt forståeligt med klubbens potentiale, størrelse, trup osv.) Basta. Bare ærgerligt, at fansene er immune er for disse signaler. UEFA-cup-placering er og bliver OB’s ambition (hvis de nu har en god sæson) og det ser ud til at gå udmærket i denne sæson. Tillykke med det.

Hvis jeg ikke husker helt galt, så må det være den første medalje i 13 år ? Det er da noget af en bedrift, skulle man mene...