Monday, April 13, 2009

Påskefrokost; brød eller lam?

Efter diskussion og forvirring omkring, hvad en traditionel påskefrokost indeholder, har jeg tilladt mig at google emnet.
Ifølge housewife.dk ser en påskefrokost således ud:

"Der laves typisk tre retter, som serveres med nogle timers mellemrum, så gæsterne kan nå at slå mave, før næste ret serveres. Den første ret vil typisk bestå af rugbrød med diverse pålæg: forskellige slags sild (sild er et must), æg og rejer, tun, lune frikadeller, varm leverpostej, hønsesalat m.m. Husk at servere tilbehør som mayonnaise, rå løg, rødkål osv. Næsten alt er tilladt, når du skal finde påskefrokostens anden ret. Den eneste tradition er, at den skal indeholde æg, kylling eller lam, så du skulle have rig mulighed for, at finde et væld af opskrifter. Påskefrokostens sidste ret, kan være kiks med forskellige slags oste. Husk at servere tilbehør som vindruer, rød peber, grøn peber osv."

Undskyld mig, men blev vi spist af med en forret i torsdags?

3 comments:

Mathias Østerlund said...

Det er næsten ubehageligt at læse, at en hjemmeside, der hedder housewife.dk, foreslår en menu, der er mere maskulin end det, vi kunne præstere. Til gengæld står der ikke en kvart flaske snaps til hver gæst i deres opskrift...

Christian said...

Ja, puha. Hvad sker det lige for kasterationen.. Omvendt, hvis vi blot blev spist af med en forret, så tvivler jeg stærkt på om de kraner, der gennemfører alle 3 retter, kan være særligt feminine...

Mathias Østerlund said...

hehe... Du har en pointe - enten det, eller også lider de af bulimi.