Thursday, April 2, 2009

Twittertinget

en spændende og kreativ virksomhed, der blogger om alverdens sjove ting, har oprettet et twitterting, hvor flere folketingsmedlemmer skriver små beskeder.

Det er faktisk meget underholdende, originalt og interessant at læse: http://twittertinget.dk/

Twitter is coming!

4 comments:

Mathias Østerlund said...

virksomheden hedder i øvrigt wemind og den kan i høre den gode fynbo Lars Kolind snakke meget, meget mere om her: http://www.wemind.dk/content/lars-kolind-om-social-kapital

han er vist nok med i bestyrelsen af det eller sådan noget, og jeg fatter ikke helt endnu, hvad det går ud på - og Lars The Kolind hjælper mig ikke rigtig:-)

Christian said...

Okay.interessant, men også lidt steneren, ikk? minder det ikke lidt om statusbeskeder på facebook?

Mathias Østerlund said...

jo, det er ret stenet - jeg har læst den et par dage nu - og er ved at være ret træt af at høre om Magrete Vestagers løbeture.

Men der er også noget ret spændende ved det. Her vil man virkelig kunne følge sine folkevalgte minut for minut - men det er nok ikke de mest væsentlige pointer, der kommer frem på sådan en side.

Det er meget a la facebooks statusbeskeder - og jeg ved ikke, hvor spændende og fornyende, det er - men det er udråbt som det helt nye...

mkm said...

Jeg blev lidt irriteret over at Lars Løkke har tid til at twitte så meget. Man skulle tro han havde travlt med at fylde bilag ud ifb. med den administrative flytning af ham.